Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

Eerste blog

Een reactie plaatsen

Welkom bij mijn eerste blog post. Ik ga er vanaf nu meer maken. Dat kan zijn als er een sponsor bij is, na een wedstrijd, een belangrijke verandering op mijn website of iets heel anders.

Mijn site is eindelijk af! Er staat allerlei info op over school at sea en de reis, dit blog, contact en je kunt me nu sponsoren. Hiervoor is ook de sponsor+ pagina voor. Als je me sponsort krijg je een wachtwoord en kun je daar ook kijken.

Ook de eerste twee -misschien heb je de logo’s al gezien- sponsors zijn binnen! Simon Benus bouw en Ideefix. super gaaf!

Ken

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s