Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

combi

Een reactie plaatsen

Ik doe mee aan de combi noord (4 weekenden zeil wedstrijden op verschillende meren in noord Nederland). Vorig weekend was de laatste keer en ik ben in totaal achtste geworden – net niet achtste, grrr-. Het was echt leuk.

Ook is er een combi finale, want er is niet alleen een combi in noord maar ook in Amsterdam, West enz. Uit het hele land komen dus zeilers voor de finale en ik mag meedoen! Het word gehouden in Hoorn. Het is daar met zoveel erg krap! haha.

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s