Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

United 4

Een reactie plaatsen

Dit weekend heb ik mee gedaan aan de United 4, een zeilwedstrijd op het IJsselmeer. Zaterdag deden we drie wedstrijden. De eerste ging niet zo goed, want ik had een slechte start, maar de andere twee wedstrijden had ik 13 en 14 gevaren. Op Zondag waaide het heel zachtjes en hebben we één zeil ‘dobber’wedstrijd gevaren. Het waaide echt niet. Daarna werd er een uitstel vlag gehesen op het startschip en konden we wachten tot er genoeg wind stond. Maar helaas stond er na meer dan een uur nog geen wind en heeft het startschip de rest van de geplande wedstrijden voor die dag afgelast. Het was zaterdag heel leuk – zondag… -.

De splash heeft een aantal selectie wedstrijden waaronder de United 4. Maar binnen kort is ook het vaarwelkom (ook een selectie wedstrijd). Daar ga ik aan mee doen en dan zal ik ook weer een blog op de site zetten.

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s