Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

combi finale

Een reactie plaatsen

Dit weekend heb ik meegedaan met de combi finale. Zaterdag was er een training voor de optimisten waar m’n zusje aan mee heeft gedaan en zondag wedstrijden. Ik vaar geen optimist meer dus kon ik niet mee doen met de training, maar ik ben wel nog even wezen zeilen met m’n vader. De volgende dag ging de eerste wedstrijd meteen goed. Tweede! Daarna vijfde toen eentje wat minder en op het laatst dertiende. Alles bij elkaar opgeteld ben ik zevende geworden. Het ging echt vet goed.

We stonden met de camper aan de andere kant van het meer. Dus tuigde ik ook daar de boot op in plaats van in de haven van Hoorn. Dat scheelde best wel, want het stond daar echt compleet vast met al die bootjes. Het was echt een chaos. Ik ga over twee weken zeilen in Grou, waar ik ook een blog over schrijf.

Ken

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s