Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

vaarwelkom en zeilkamp

Een reactie plaatsen

Vorige weekend heb ik mee gedaan aan het vaarwelkom (vaarwel+welkom). Een wedstrijd van de SKON. Alleen splash en flash mochten meedoen. Het is het grootste splash evenement dat er is. Het was dus ook wel druk op de baan. Het was wel raar, want er was een puzzel baan (zo noem ik het even). Er liggen in Grou een aantal vaste boeien en dan krijg je bij het inschrijven een banenkaart waarop allerlei banen staan met die boeien. Die boeien lagen in twee meren met een kanaal daar tussen, dus het was een enorme chaos als we met z’n veertige door dat kleine kanaal kwamen. Allemaal geschreeuw, dat was wel grappig.

In de herfstvakantie ga ik op zeilkamp in Sneek. Een week lang ga ik dan zeilen en blijf ik slapen. Ik ga er zondag avond heen. Het is voor splash en optimist. Volgende week zal ik er nog wat over posten.

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s