Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

Oliebollen race

Een reactie plaatsen

Zondag was er de oliebollen race. Eerst twee wedstrijden en dan zoveel oliebollen als je wilt. Die oliebollen waren trouwens de enige reden dat iedereen mee deed :). Het was echt heel lekker weer voor in november, een graad of 15. Er waren zeven splashes dus dat was wel leuk. Het waaide niet zo heel hard, maar wel genoeg om lekker te varen. Met al deze dingen ben ik derde geworden met een vier en een twee.

En als prijs kreeg ik een chocolade letter. Toen we terug naar huis reden was ik dus ook een beetje misselijk. Dit was trouwens alweer de laatste wedstrijd van het jaar. Het seizoen is nu afgelopen en het begint weer ergens rond maart met de voorjaarstrainingen. De wedstrijden beginnen wat later.

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s