Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

Zeilen en sponsors

Een reactie plaatsen

Het zeilseizoen is weer begonnen. Ik heb al mee gedaan aan een heleboel trainingen zoals de voorjaarstrainingen in Paterswolde. Ook heb ik gewoon getraind in Zuidlaren. Ook heb ik de paaswedstrijden op het Zuidlaardermeer gewonnen in de splash en m’n zusje bij de optimisten. De DYR (Dutch Youth Regatta) komt er ook al bijna weer aan. Dit is een hele grote wedstrijd waar een boel verschillende boten aan mee doen maar ook de Splash. Vorig jaar waren er tachtig splashes, dat is een erg groot veld. Het duurt vier dagen en ik zal er dan nog wel wat meer over vertellen.

Ik heb er ook weer een paar sponsors bij. Je kunt alle sponsors op deze site zien. Ze staan rechts op de pagina. Als je meer over sponsoren wilt weten klik dan hier.

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s