Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

Windkracht 7!?

Een reactie plaatsen

Dit weekend (eigenlijk vrijdag en zaterdag) heb ik bij Workum gezeild op het IJsselmeer. Dit is ook de plek waar de DYR (Dutch Youth Regatta) wordt gehouden. Het was een training, maar de eerste dag waaide het heel weinig en de tweede dag juist heel veel.

Het waaide echt heel hard. Er stond windkracht zeven met vlaagjes van windkracht 8 en zelfs soms even 9. Dan moet je je voorstellen dat windkracht 12 een orkaan is en 10 een tornado. Er waren ook grote golven. Het was heel gaaf.

Klik hier voor een filmpje.

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s