Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

Combi en meer

Een reactie plaatsen

Dit jaar deed ik weer mee met de Combi Noord, een zeilwedstrijd in regio noord. Er waren vier wedstrijden in vier verschillende meren. Eentje in Paterswolde, Lemmer, Sneek en Blauwenstad. Ik ben in het eindklassement vierde geworden. Op Sneek was het wel cool, want het waaide erg hard. Zo hard zelfs dat de wedstrijd werd afgeblazen en iedereen naar de kant moest. Ook gaat gaat m’n zusje Kiki Zaterdags naar de combi finale in Hoorn. Hier komen de beste van alle combi’s bij elkaar, want je hebt ook een Combi Oost, Amsterdam en bijvoorbeeld Rotterdam.

In de Herfstvakantie organiseert JWZ (jeugd wedstrijd zeilen) ook een herfstkamp op Sneek. JWZ organiseert ook de combi’s alleen helaas zijn er nog wat minder inschrijvingen voor het herfstkamp. Dus als er te weinig inschrijvingen komen ga ik misschien meedoen aan het herfstkamp van de SKON (Splash Klasse Organisatie Nederland). Dit herfstkamp is alleen voor Splash en die gaat wel altijd door.

Ook heb ik een paar wedstrijden gezeild op ZZ (Zeilvereniging Zuidlaardermeer). Dat was ook leuk. Ik heb bij ZZ ook getraind met een aantal andere Splash zeilers. Splash is de boot waar ik in zeil. Ik train elke Zaterdag tenzij er een wedstrijd is. Komende Zaterdag is er ook een wedstrijd op ZZ: Het eenmansboten evenement. M’n vader had een tijdje geleden ook mee gedaan aan het EK O-jol. Helaas was z’n val gebroken, waardoor hij niet alles kon zeilen.

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s