Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

Motivatie

Een reactie plaatsen

Hey,

Ik heb vandaag m’n motivatie afgemaakt voor school at sea. Om mee te doen moet je een motivatie maken. Zo’n motivatie voor school at sea kan bestaan uit een schilderij, een tekening, een stukje tekst. Een motivatie voor school at sea kan van alles zijn. Ik heb een film poster gemaakt voor school at sea met daarop alles wat me motiveert, want het is immers een motivatie. Ik had eerst iets anders gemaakt, maar ik vond deze mooier.

Ik ga ook mee doen met de fondswerf trainingen van school at sea. Dit is een training waarbij ze je helpen met het bedenken hoe je geld kunt op halen (je kunt sponsoren trouwens 🙂 ). Dit zijn drie zondagen in Amsterdam.

hier is mijn motivatie voor school at sea.

sas2

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s