Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

Fondswerf training

Een reactie plaatsen

Hey,

De afgelopen Zondagen ben ik bij de fondswerf training geweest. Dit was een training die mij nieuwe tools heeft gegeven voor het vinden van sponsoren. Ik heb toen ook een coach gekregen die ik elke week bel en op de hoogte breng van wat ik deze week allemaal heb gedaan. Ik heb ook nog een elevator pitch gemaakt, een contacten lijst en nog een stuk meer.

Naast het gedeelte over sponsors vinden ging het ook nog over dingen als je instelling; Ben je pro-actief of reactief. En welk type moet je zijn? En over het omgaan met falen. Ook met betrekking tot pro-actief en reactief.

Ik vond het een heel leuke training. Niet alleen om de training zelf, maar ook omdat ik allerlei andere sasser (school at seaers) heb ontmoet. We zijn voor de laatste training ook nog op het Leidseplein wezen schaatsen. Dat was ook gezellig.

Wat zeilen betreft doe ik op dit moment niet zoveel. Het is nu nog de winterstop, maar over een tijd zullen de voorjaarstrainingen weer beginnen.

 

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s