Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

Ik ga mee!

1 reactie

Hallo allemaal,

IK GA MEE!

Er gaan 14 jongens mee en 20 meiden. Ik ken er al een aantal van het selectie weekend. Er gaan 2 Duitsers, 1 Braziliaan en 3 Portugezen van de eiland groep de Azoren mee. We varen op de terug weg nog langs de Azoren, dat is ook hoe ze van School at Sea te horen kregen.

Ik ga 15 oktober naar Amsterdam, waar we de boot gaan inladen en voorbereiden op de reis. Op 21 oktober gaan we echt weg vanuit IJmuiden en 15 april 2017 kom ik weer terug in IJmuiden. En in de tussen tijd kun je meer blogs verwachten.

Komende Donderdag hebben we een informatie avond in Driebergen voor iedereen die mee gaat ook alle docenten en bemanning zijn er. Ik heb ook al de contracten gekregen die ik moet tekenen om mee te gaan. En ik ben druk bezig met toetsen regelen bij de docenten.

Groetjes,
Ken

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

One thought on “Ik ga mee!

  1. Top! Geniet maar volop van de voorbereiding en de voorpret. 😊

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s