Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

Dagblad van het Noorden en schoolbezoek

2 reacties

Hallo allemaal,

vandaag was ik geïnterviewd door het Dagblad van het Noorden! Het artikel zelf is er nog niet, want ik was vandaag pas geïnterviewd, maar als het er is zal ik het jullie zeker weten laten weten in een nieuwe blog. Ik ben geïnterviewd door een man die mij vroeg over allerlei dingen van School at Sea: waar ik heen ga, hoe het op de boot is en over de expedities. Dus ik zie er erg naar uit om het artikel te zien.

Vorige week was Mieke van het kantoor van School at Sea (hun kantoor is trouwens op een boot, dat vond ik wel grappig) op bezoek bij mij op school. We hebben het gehad met mijn mentor en de teamleider over toetsen en schoolwerk. Dat ging allemaal heel goed.

Groetjes,
Ken

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

2 thoughts on “Dagblad van het Noorden en schoolbezoek

  1. Hallo Ken, Je komt nog weleens in het nieuws,denk maar aan kinderboekenjury. Zijn benieuwd naar het verhaal in het Dagblad van het Noorden. Ja, het ogenblik van vertrek komt nu snel dichterbij.En er is natuurlijk nog van alles voor te bereiden. We spreken elkaar nog van tevoren. Groetjes van ons,ook aan papa,mama en Kiki, Oma en opa.

    Like

  2. Hoi Ken
    Gaaf. Weet je al wanneer het artikel wordt geplaatst? Nog maar een paar weekjes….

    geniet van de voorpret ! 😄

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s