Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

Nog 1 nachtje…

Een reactie plaatsen

Morgen is het zover: om 3 uur inschepen op de Regina Maris. Het schip ligt afgemeerd in Amsterdam aan de NDSM-werf, waar het tot vrijdag blijft liggen. Ouders en broertjes en zusjes mogen morgen ook aan boord, dus dat wordt een gezellige boel.Deze week staat in het teken van veiligheidsoefeningen, 7000 kilo proviand aan boord slepen en voorbereidingen treffen voor de reis. Vrijdag vaart de Regina Maris dan naar IJmuiden, waar we de laatste knuffels kunnen geven voor de zeekanjers het ruime sop kiezen richting Tenerife. Gedurende de reis heeft Ken niet veel mogelijkheden om dit blog bij te houden, omdat hij per week slechts een mailtje kan versturen. Daarom mag ik de honneurs waarnemen, te beginnen bij vandaag. Nu eerst nog even gezellig uit eten met z’n viertjes en wie weet zelfs nog even naar de bioscoop…

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s