Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

Feest op Aruba

Een reactie plaatsen

We kregen een leuke verrassing afgelopen zaterdag in Amsterdam op de ‘halverwege-dag’: een filmpje dat Ken heeft gemaakt op Aruba. Op Aruba hebben ze oud en nieuw gevierd en Ken schreef dat het zijn gaafste jaarwisseling ooit was. Toen de bemanning een avondje uit eten ging, hebben de kinderen een oudejaarsconference in elkaar gedraaid, waarin ze 40 minuten lang en als een hecht team de bemanning op de hak neemt. Daarvan zit nog niets in dit filmpje, maar er schijnt wel een film van in de maak te zijn. De keukendienst had stapels oliebollen gebakken en vanaf 12 minuten voor 12 hebben ze elke minuut een rozijntje gegeten, zoals dat traditie is op de Azoren waar een aantal leerlingen vandaan komt. Bij het eten van elke rozijn overdenk je het afgelopen jaar en om 12 uur doe je een wens voor het nieuwe jaar. Daarna zijn ze spontaan met z’n allen – in representatieve feestkleding¬†– overboord gesprongen voor een alternatieve nieuwjaarsduik en hebben ze genoten van het vuurwerk boven Aruba. Ze hebben tot laat gedanst en gefeest op de Regina Maris en hebben met z’n allen in hangmatten op het dek geslapen. En wat een mooi begin van het nieuwe jaar: ze mochten uitslapen!

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s