Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

Bijna thuis!

Een reactie plaatsen

Nog een dag en dan vaart Ken Het Kanaal al weer binnen. Ze hebben veel wind gehad vanaf de Azoren en dus ligt de Regina Maris voor op schema. We hoorden geruchten dat ze nog een rondje Waddeneilanden gaan doen om af te kicken. Op 15 april meert het schip af in IJmuiden, we kunnen niet wachten! Hier een filmpje dat we kregen vanaf de Azoren.

 

[

 

 

Auteur: Ken Hesselink

Ik ben Ken, 16 jaar. Ik woon in Geesbrug (een dorp onder in Drenthe). Mijn hobby is wedstrijdzeilen. Op dit moment woon ik op de driemaster Regina Maris en zeil ik met School at Sea van Nederland naar de Cariben/Midden Amerika. Tot 15 april 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s