Ken at Sea

school at sea: help me de oceaan over

sponsoring

De reis kost teveel geld om het even uit m’n spaarpot te halen. Dus doe ik allerlei dingen om aan geld te komen, maar jullie kunnen natuurlijk ook helpen door me te sponsoren! Je kunt me op twee manieren sponsoren, als bedrijf of als particulier. Particulieren kunnen sponsoren via zeemijlen (2 euro per mijl). De reis is in totaal 10.000 zeemijlen – dat is 18520 km – en met elke zeemijl helpen jullie mij een stukje verder. Onderaan de pagina is een poll waarop je kunt aangeven welk pakket je hebt gesponsord. Het zou leuk zijn als je die poll even invult, want dan krijg je een mooi overzicht van het aantal en soort sponsors.

Particulier:

superpakket Elke maand 5 euro. Als je me dan een jaar hebt gesponsord komt dat uit op     30 zeemijlen. Je krijgt hiervoor toegang tot de pagina sponsor+ met daarop leuke extra’s en ik stuur op mijn reis een keer een persoonlijke ansichtkaart vanaf een van m’n bestemmingen.

basispakket Eenmalig in zeemijlen. Als je meer dan tien zeemijlen sponsort krijg je toegang tot de pagina sponsor+.

Bedrijven:

superpakket bedrijven 125 zeemijlen (250 euro). Een sticker met uw logo op mijn zeilboot (splash), waarmee ik regionaal (combi noord), maar ook internationaal mee zeil (united4, dutch youth regatta, vaarwelkom). Ook komt er een logo op mijn site. Ook bestaat de kans dat ik in 2016 naar het WK in Duitsland ga.

Hoe kun je  sponsoren? (particulier):

Je stuurt mij een mail met daarin je naam en het pakket dat je wilt sponsoren. Dan stuur ik je een mail terug en dan krijg je toegang tot de extra’s en kun je het geld (automatisch) overmaken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s